DE GAMLA EKARNA

DE GAMLA EKARNA

ÅTER I KLÄSSBOL!

Är nu åter i gamla hemtrakter efter 13 år i Skåne. Senaste året utbildade jag mig till HÄLSOCOACH på Munka Folkhögskola utanför Ängelholm. Ett otroligt givande år som ledde mig till att bli bl.a. massör. Nu kände jag att det var dags att satsa på att starta en egen verksamhet igen!

Jag har tidigare jobbat som leg. tandhygienist i många år. Till Klässbol och Arvika kom jag första gången 1987. Jobbade då på resebyrå i Arvika i 7 år, innan vi bygde upp vår egen verksamhet på Sörtomta Hästgård i Klässbol som vi drev i 10 år fram till flytten till Skåne. Ja, så nu är cirkeln sluten igen!

Jag har alltid jobbat med människor och har mer och mer insett vikten om att ta hand om sig själv med bra kost, träning i lämplig mängd och varför inte unna sig en skön massage? Så hittade jag Atlasbalans och fick ytterligare ett "verktyg" att jobba med!

Min fritid ägnar jag åt mitt hem, familj, hundar och träning.Tidigare hade jag hästar, men vi beslöt att sälja dem förra sommaren efter 47 år med "hästliv". En stor omställning, men allt har sin tid. Vi ville få tid att resa och känna oss mindre bundna. Jag tränar en hel del och gillar att vandra. Gärna i fjällen. Mina ständiga följslagre är Västgötaspetsarna "Vilma" och numera också lilla "Selma".

Hoppas vi ses snart!  🙂

3 december 2017. Jag har nu avslutat ett års studier till Diplomerad Masageterapeut på Bergqvist Massageutbildningar i Linköping. Är nu också av Branschrådet Svensk Massage certifierad Massör.🙂

Dela den här sidan